Home » DIY » stickers
NIEUW

Op zoek naar wat meer organisatie in de speelhoek? 

 

Deze stickers zijn ideaal voor op de speelgoedkast! Door de visualisatie van de sticker is het voor de kinderen makkelijker om het speelgoed op de goede plaats terug te leggen, zeker voor kleinere kinderen die nog niet kunnen lezen. Zo leren ze meteen ook sorteren en zelfstandiger opruimen!

 

Omdat elk kindje ander speelgoed heeft, mag je ons doorgeven welke stickers je wenst (bijvoorbeeld: sticker voor lego, sticker voor poppen, sticker voor verkleedkledij,...). De stickers worden dan persoonlijk voor jou gemaakt.

 

De stickers hebben een A5 formaat, ideaal voor op de grotere schuifbakjes. Voor op de kleinere schuifbakjes wordt een aangepast formaat voorzien. Bij bestelling mag je in het tekstvak doorgeven welke stickers in welk formaat je wenst. 

 

Bijvoorbeeld: groot formaat: lego - poppen - verkleedkledij

                    Klein formaat: knutselmateriaal - boekjes 

 

De stickers worden geleverd inclusief transferfolie en handleiding. Zo kun je deze makkelijk zelf kleven.

De prijs is per sticker. 

weerbestendige sticker voor outdoorgebruik. Ideaal om bijvoorbeeld een kiteboard mee te labelen of ander materiaal. 

De sticker wordt gemaakt van een duurzaam vinyl dat goed hecht op vlak materiaal. Hechting op rubber of op een oneffen oppervlak is moeilijker. In dit geval kunnen we niet garanderen dat de sticker effectief blijft kleven.

Bij een glad oppervlak blijft de sticker makkelijk 2 jaar kleven, zelfs bij intensief gebruik. 

Via het tekstveld kunt u de tekst alsook de kleur doorgeven. 

Voor het opsturen van de sticker kan dit via brievenbuspakket, waardoor de verzendkosten een stuk lager zijn.

Houd rekening met een levertermijn van ongeveer 1 week na bestelling.

De stickers worden per 2 stuks gemaakt en geleverd, inclusief transferfolie en handleiding. De afmeting van de sticker bedraagt (naargelang de tekst) ongeveer: hoogte: 3cm en breedte 10 cm

Heeft u een ander formaat nodig? Contacteer ons vrijblijvend via info@sewcute.be

Deze schoenstickers zijn ideaal voor op de bruiloftschoenen voor hem of haar. Met deze schoenstickers neem je de leukste foto's en originele huwelijksfoto's. Ook is het een leuke manier om een extra boodschap te geven aan je toekomstige. 

De quote kan zelf gekozen worden, maar houd er rekening mee dat deze op de schoenzool moet passen. Daarom is het belangrijk dat je ons de afmetingen van de zool doorgeeft bij uw bestelling.

Na bestelling bedraagt de gemiddelde levertijd ongeveer 1 week. Je ontvangt de gepersoniseerde stickers op een transferfolie samen met een handleiding zodat je deze zelf kunt plakken. 

De sticker is weerbestendig, maar blijft niet eeuwig plakken. Gebruiksslijtage kan voorkomen.