Home » Geschenken » Einde schooljaar

Juf verwenset

€ 15,00

Juf verwenset

€ 15,00

Met deze verwenset kan juf zich heerlijk ontspannen na een leerrijk schooljaar! Verwen haar deze vakantie met wat me-time.

De houten staander, afgewerkt met droogbloemen, is een mooie eyecatcher voor in de badkamer.

De glazen buisjes zijn gevuld met een homemade mix van badkaviaar en lavendel, afgewisseld met heerlijk ruikend badschuim. Alle ingrediënten voor het ideale ontspanmoment.

 

Met dit leuke setje kan juf zich ontspannen na een drukke dag! De set bestaat uit een voetenbadje (homemade mengeling van badkaviaar met lavendel) en een bonbonnière gevuld met jojobabruisballen. Ze ruiken heerlijk! De bonbonnière wordt afgewerkt met droogbloemen. 

Handzeep voor de aller-allerliefste juf of meester! 

De handzeep kan gepersonaliseerd worden met de naam van juf of meester: de naam kan je hiernaast doorgeven. 

De handzeep heeft een inhoud van 250 ml. 

Handzeepje met de tekst: lieve juf/meester, bij jou was ik in goede handen. 

De pompjes worden gevuld met zeep en mooi verpakt. Leuk geschenkje om het schooljaar mee af te sluiten. 

Op zoek naar een kleine, maar originele attentie om je juf mee te bedanken? Verras haar met deze glazen bonbonnière gevuld met jojoba bruisballen en bijpassende droogbloemen. Succes gegarandeerd! 

Dit glazen flesje bevat een homemade mengeling van badkaviaar en lavendel. De ideale ingrediënten om even te ontspannen na een drukke dag. En een leuk geschenkje om het schooljaar mee af te sluiten.

Het flesje wordt afgewerkt met de bedrukking: bedankt lieve juf!

Deze memoblok oogt niet alleen mooi, maar is ook erg handig voor juf of meester. Een leuk geschenkje om het schooljaar mee af te sluiten!

De tekst kan gepersonaliseerd worden met de naam van juf of meester. Laat ons de naam even weten via het tekstveld hiernaast.