Home » Story of Sewcute

Story of Sewcute

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Adelaïde Bonte. Samen met mijn man David heb ik twee prachtige zonen Florian (2014) en Fénix (2018). Wij wonen in het landelijke Aartrijke.

Sinds jaar en dag heb ik een bijzondere interesse voor zelfmaakmode. Gewapend met naald, draad en een naaitas vol met passie startte ik in januari 2020 als zelfstandige in bijberoep. Een lang gekoesterde droom werd hiermee eindelijk verwezenlijkt.

Hoe is mijn naam ontstaan?

Sewcute refereert naar de schattige naaisels die vanonder mijn naaimachine rollen. Wij specialiseren ons in handgemaakte kinderkleertjes, maar kunnen ook op maat gemaakte kledij voor volwassenen creeëren. Voor gepersonaliseerde geschenkjes, communie- of feestkledij kan je bij ons terecht. Wil je het net even anders dan anders, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Kwaliteit & duurzaamheid

Elke creatie is van begin tot eind handgemaakt. Naast de passie en liefde die hierin schuilt, stellen wij kwaliteit en duurzaamheid voorop. Onze kleertjes zijn gemaakt van kwalitatieve stoffen, al dan niet bio- gecertificeerd. Onze producten zijn eerlijk en authentiek.

Vragen?

Heb je verder nog vragen of bijzondere wensen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!