Home » Story of Sewcute

Story of Sewcute

 

Sewcute is een klein Belgisch bedrijf dat ervoor kiest om het productieproces lokaal en zo ecologisch mogelijk te houden. Al onze producten worden met de grootste zorgvuldigheid ontworpen, bedrukt of samengesteld in mijn atelier te Aartrijke.

Voorlopig vind je Sewcute enkel online, maar wie weet wat de toekomst brengt. In mijn hoofd zijn er alvast ideeën genoeg!

Even voorstellen:

Mijn naam is Adelaïde Bonte en trotse eigenaar van Sewcute. Samen met mijn man David heb ik twee prachtige zonen Florian (2014) en Fénix (2018). Wij wonen in het landelijke Aartrijke.

Sinds jaar en dag heb ik een bijzondere interesse voor naaien. Gewapend met naald, draad, creativiteit en  passie startte ik in januari 2020 als zelfstandige in bijberoep. Een lang gekoesterde droom werd hiermee eindelijk verwezenlijkt.

Om persoonlijk en op maat te werken personaliseer ik de creaties voor jullie.

Hoe is mijn naam ontstaan?

Sewcute refereert naar de schattige naaisels die vanonder mijn naaimachine rollen. 

Kwaliteit & duurzaamheid

Elke creatie is van begin tot eind handgemaakt. Naast de passie en liefde die hierin schuilt, stel ik kwaliteit en duurzaamheid voorop. De kledij is  gemaakt van kwalitatieve stoffen, al dan niet bio- gecertificeerd, op een eerlijke en authentieke manier.

Vragen?

Heb je verder nog vragen of bijzondere wensen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!